Negresa cu ciocolata

de - Andreea - in Prajituri, 23 Sep 2013 | 11076 vizualizari

 

Ideea a pornit de la checul Corinei care preluase ideea de la Miha ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri ciocolata rasa
  • 1 plic praf de copt
  • 50 gr ciocolata cu alune
  • 5 linguri frisca lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata:

Punem intr-un bol : faina,zaharul,praful de copt ,ciocolata rasa si cacaua.Amestecam totul bine.

Separat in alt bol mixam ouale cu uleiul apoi adaugam laptele si mixam.

Adaugam ingredientele lichide la cele solide si amestecam totul foarte bine.

Tapetam  tava pentru cuptor cu unt si presaram faina.Turnam compozitia si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 20 minute.

Intre timp topim ciocolata impreuna cu frisca lichida.

Can prajitura este gata,o lasam sa se raceasca putin si turnam pe intreaga suprafata amestecul de ciocolata cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negrese cu cremă de brânză